Cégünkről

Cégünk, az Infinity Média Kft. 2001-ben alakult.

Fő tevékenységeink: fémszerkezeti munkák, belsőépítészeti munkák, kiállítási installációk gyártása építése, reklám és információs eszközök gyártása, telepítése akár extrém helyszínekre is, rendezvények lebonyolítása, dekorációs munkák végzése.

Jól felszerelt lakatosüzemünkben, illetve dekorációs alkotóműhelyünkben nagy tapasztalattal rendelkező szakemberek gyártják a különböző fémszerkezeti és dekorációs termékeket. Igyekszünk megfelelni a legújabb szakmai kihívásoknak és követjük az aktuális piaci trendeket, gyártói kivitelezői árainkat igyekszünk alacsonyan tartani. Munkatársaink mind a cég alkalmazottai, kerüljük az alvállalkozók bevonását, a munkáinkat teljes felelősségvállalással, tudásunk legjavát adva végezzük.

Az Infinity Média cégprofilját úgy alakítottuk ki, hogy az rugalmasan alkalmazkodni tudjon a speciális megrendelői igényekhez. Szükség esetén egyedi alapanyagok beszerzését és feldolgozását is vállaljuk.

A hatékony kiszolgálás érdekében saját grafikai irodával, dekorációs alkotóműhellyel, illetve feldolgozóüzemmel rendelkezünk. Szoros kapcsolatunk van mérnöki irodákkal, ahol a grafikai tervezési munkát felváltja a műszaki háttér megtervezése, statikai számítások elkészítése, valamint a megvalósulási tervdokumentációk elkészítése.

Cégünk jó néhány, külföldön gyártott reklámtermék kizárólagos hazai forgalmazója. Raktárkészletünkben megtalálhatóak összecsukható kiállítási rendszerek, belső és külső információs rendszerek, nyomtatási segédanyagok.